Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tienoo kysyy | Missä Karkkilan leikkipuistoista käyt mieluiten ja mikä saisi käymään enemmän?

Seela Velin, 5 vuotta, Karkkila

– Käymme usein Syrjänharjun leikkipuistossa, siellä varsinkin kiipeilyteline on kiva, samoin pyörivä keinulaudan tapainen. Myös liukumäessä ja keinuissa käyn mielelläni. Liukumäki varsinkin on kiva, siinä saa kovan vauhdin.

– Iso karuselli olisi kiva, sellainen joka menisi kovaa, tykkään vauhdista.

Aurora Jääskinen, Loppi

– Isompien lasten kanssa kävimme Karkkilassa asuessa varsinkin Vattolan leikkipuistossa, siellä on iso linna, joka on tosi kiva. Kävimme myös Syrjänharjun ja Leijonapuiston leikkipaikalla. Nuorimmainen on vasta vuoden ikäinen, joten hänen kanssaan en vielä ole käynyt.

– MLL: leikkikenttäkierrokset ovat olleet hyviä, kun tietää milloin siellä on seuraa sekä itselle, että lapselle. Yhden lapsen kanssa on tylsää jatkuvasti olla yksin leikkipuistossa.

Petra Velin, Karkkila

– Syrjänharjun leikkipuistossa tuli käytyä varsinkin kotiäitivuosina. Tuorilassa Elonpuiston leikkipaikka on toinen suosikkimme. Tuorilassa on ihana ”maalaispuisto”, siellä on ihana kuunnella linnunlaulua. Tuorilassa on valtavat kivet, joilla lapset tykkäävät pomppia.

– Karkkilan leikkipuistoissa on monipuolisesti kaikkea, en ole jäänyt mitään kaipaamaan. Ehkä harjun pyörivässä keinulaudassa voisi olla sähkötoiminto, ettei aikuisen tarvitsisi juosta antamassa vauhtia, Petra nauraa.

Eeka Laakso, 8 vuotta, Karkkila

– Käyn mielelläni leikkipuistoissa, eniten käyn Leijonapuistossa, joka on lähellä kotia. Leijonapuistossa erityisesti liukumäet ja keinut ovat kivoja. Käyn siellä noin kerran viikossa, välillä kavereiden kanssa ja joskus yksiksenikin.

– Toivoisin että siellä olisi enemmän kiipeilytelineitä, tai ainakin isompi. Täällä on ihan hyvä kiipeilyteline, Leijonapuistossa voisi olla samanlainen, totesi Eeka, joka haastattelun aikaan oli koululuokkansa kanssa Syrjänharjun leikkikentällä.