Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tienoo kysyy | Miten kehittäisit Karkkilan toria? Voiko viihtyisyyttä parantaa, entä aukioloajat ja valikoima?

Karkkilan tori on kesää kohti jälleen vilkastumassa ja toukokuun puolessa välissä alkavat tiistain iltatoritkin. Toriaika on vielä toistaiseksi perjantaisin kello 7–13, mutta 15. toukokuuta alkaen perjantaitori pitenee tunnilla ja on kello 7–14, ja tiistaitori on virallisesti avoinna kello 14–19.

Torin kesäkausi kestää elokuun loppuun, jolloin tiistaitorit loppuvat talveksi ja perjantaitori lyhenee tunnilla.

Huhtikuun viimeisenä toripäivänä kysyimme Karkkilan torin käyttäjiltä, miten he kehittäisivät toria. Käyttäjät olivat pääosin tyytyväisiä, mutta kehityskohteitakin löytyi.

Kerttu Riikonen, Karkkila

– Gluteenittomien tuotteiden valikoimaa kotiin vietäväksi saisi olla enemmän.

– Penkkejä pitäisi olla enemmän, vanhemmat haluavat levätä ja keskustella. Nyt olevat ovat aina täynnä, eikä kahvilassa voi istua jos ei mitään osta, kun sinnekin välillä jonotetaan istumaan.

– Muuten olen toriin kyllä tyytyväinen, olen täällä nuoresta asti paljon käynyt ja käyn edelleenkin usein.

Virpi Olin, Vihti

– Karkkilan tori on monipuolinen, mutta iltatori loppuu liian aikaisin, se saisi olla pidempään, jos tänne haluttaisiin nuorempiakin, eikä vain eläkeläisiä. Muuten tämä on hyvä, käyn täällä usein.

Marko Myllynen, Nurmijärvi

– Perjantaitorin aukioloajat ovat torimyyjälle hyvät. Ehkä ohjelmaa voisi olla enemmän. Vessoja saisi olla myös lisää, yksi on liian vähän.

– Iltatorille voisimme tulla, jos olisi kysyntää, mutta kello 19 asti emme voisi olla, se on liian myöhään, Myllynen pohti torimyyjän kantilta.

Kari Mäkilä, Karkkila

– Työelämässä vielä ollessani ei iltatorilla ollut enää mitään, kun sinne olisi ehtinyt, iltatori saisi olla illalla. On mukavaa että on ohjelmaa, mutta ei sitä välttämättä joka kerta tarvita.

– Tuon tänne mielelläni myös ulkopaikkakuntalaisia, mutta kahvilatarjonnassa saisi olla lisää vaihtoehtoja.

Emmi Lahti, Karkkila

– En ole pitkään aikaan päässyt torille, kun käyn Helsingissä töissä ja iltatorikin loppuu niin aikaisin ettei ehdi. Uuden elämänvaiheen myötä se on nyt mahdollista, vanhempainvapaata aloitteleva Lahti totesi.

– Iltatorilla saisi olla oikeasti myyjiä kello 19 saakka, niin sinne ehtisi töidenkin jälkeen. Myynnissä voisi olla enemmänkin paikallisia tuotteita ja käsitöitä.