Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karkkilaan Tienoon vaalikone on avattu - löydä oma ehdokkaasi!

Lauantaina se ratkeaa – kuka pitää Karkkilassa Nissania pisimpään ilmassa?

Karkkilan vahvin -kilpailuissa nähdään tänä vuonna kisaamassa voimailun Suomen kirkkainta kärkeä.

Naisten sarjassa kisaa muun muassa Laura Koskenniemi ja miesten sarjassa mittelevät muun muassa Veli-Pekka Kauhanen ja Teemu Janhunen, kummatkin Suomessa ja kansainvälisellä tasolla menestyneitä voimamiehiä.

Kumpikin sarja on täynnä, joten päivän aikana nähdään suoritukset kaikkiaan 24:ltä kilpailijalta. Heistä vain yksi on läntiseltä Uudeltamaalta. Hän on naisten sarjassa kilpaileva karkkilalainen Suvi Hellgren.

– Yleisöä ajatellen luvassa on kovatasoinen kisa, mutta myös varmasti viihteellistä seurattavaa, sanoo kisojen promoottori, lohjalainen Juha Rämänen.

Kisapäivän ehkä rankimpana lajina hän mainitsee nestetäytteiset muovitynnyrit, joiden kantaminen kysyy sekä voimaa että kekseliäisyyttä, sillä oikean kanto-otteen löytäminen on oleellista.

– Auton kannattelu ilmassa on sekin varmasti kiinnostava laji, Rämänen sanoo.

– Miehille pakettiauto, naisille henkilöauto. Siinä kysytään näppivoimia.

Tapahtuman tuotto kerätään paikallisen urheiluseuran, Karkkilan Urheilijoiden koripallotyttöjoukkueen (s.2009) tukemiseen.

– Koripallo on mukana muun muassa siten, että päivän aikana yleisölle järjestetään kilpailuja, joissa testataan korinpussitustaitoja.

Viime vuoden tapaan paikalla voi mittauttaa myös omat voimansa. Parhaille on luvassa palkintoja.

Juha Rämänen kiittelee myös paikallisia yrityksiä, jotka ovat lähteneet sponsoroimaan kisajärjestelyjä.

Karkkilan vahvin -kisa la 18.3. Konepajahallissa. Naisten sarjat klo 10 alk., miesten klo 14 alk. Lajeina maastaveto, merimieskävely, farmarikävely, punnerrukset tangoin, tukein ja kahvakuulin sekä auton kannattelu. Yleisökilpailuja, puffetti. Yleisölle vapaa pääsy.