Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karkkilaan Tienoon vaalikone on avattu - löydä oma ehdokkaasi!

Karkkilan Rautapäivillä kisataan vähän erikoisemman lajin maailmanmestaruudesta – kesäkuisen tapahtuman suunnittelu alkoi jo

Vuodesta 2010 järjestetty koko Karkkilan kattava kaupunkitapahtuma Karkkilan Rautapäivät järjestetään Karkkilassa jälleen 15.-18. kesäkuuta 2023.

Rautapäivillä tapahtumia on perinteisesti ollut niin kaupungin keskustassa, kylissä, kuin ruukkialueellakin.

Rautapäivien ohjelmistossa on perinteisesti monipuolisesti kulttuuritapahtumia – kesäteatteria, konsertteja, taidenäyttelyitä, urheilu-, liikunta- ja ulkoilutapahtumia, historiaa. Perjantain ohjelmarikas toritapahtuma ja suosittu Karkkilan Rompetori kokoavat väkeä suuriin yleisötapahtumiin. Rautapäivien erikoisuus valurautapaistinpannutenniksen MM-kilpailut, käydään jälleen Vattolan tenniskentällä. Kisoissa pelataan muuten tenniksen säännöillä, mutta mailana on valurautainen paistinpannu.

Rautapäiviä koordinoi Karkkilan kaupunki, joka toivottaa karkkilalaiset yhdistykset ja yritykset ideoimaan ja järjestämään tapahtumia.