Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karkkilaan Tienoon vaalikone on avattu - löydä oma ehdokkaasi!

Talvirompetori herätti kaupungin talviunesta – Konepajahalli muistutti muurahaispesää

Talvirompetorin paluu Karkkilan tapahtumakalenteriin otettiin ilolla vastaan, kahden koronan takia väliin jääneen vuoden jälkeen. Väkeä oli paikalla jo aamulla, innokkaimmat pyrkivät paikalle jo ennen kello yhdeksää, jolloin tapahtuma avautui yleisölle. Aamulla alkanut ruuhka jatkui puoleen päivään, mutta iltapäivälle, aina kello 15 saakka riitti runsaasti kävijöitä.

Myyntipaikat tapahtumaan täyttyivät vauhdilla, osa oli säitä uhmaamassa jopa ulkona. Kävijöitä palveli myös Rompetorikahvila, sekä Pub Pikkupässin baari. Myös kaupungilla huomasi, että liikkellä oli tavallista enemmän ihmisiä.

Nurmijärveltä Talvirompetorille tulleet Jari ja Kirsi, jotka eivät halunneet koko nimeään tai kuvaansa julki, nauttivat kiertelyn välissä kahvia ja laskiaispullaa.

– Olen käynyt täällä Talvirompetorilla aina kun se on järjestetty ja sitä ennen jo useita vuosia kesän Rompetorilla, Jari kertoi.

Karkkila oli hänelle tuttu paikkakunnalla asuvan kaverin kautta.

Kirsi puolestaan oli tapahtumassa ja Karkkilassa ensimmäistä kertaa.

Piristää, kun saa ulkoistaa itsensä välillä.

Romuenkelin yrittäjä Sami Hakkarainen

– En yleensä käy tällaisissa tapahtumissa, mutta nyt lähdin mukaan. Karkkilan läpi olen joskus ajanut, mutta en ole täällä missään aiemmin käynyt.

Nurmijärveläiset eivät etsineet mitään tiettyä, vaan katselivat jos jotain löytyisi.

– Heräteostoksia voimme tehdä, mutta vielä ei mitään ole löytynyt, eikä mitään erityistä ole etsinnässäkään.

Konepajahalli rakennuksena ihastutti kävijöitä.

– Kuulimme että täällä järjestetään esimerkiksi konsertteja, ikävää ettei niitä meilläpäin mainosteta, lähikunnan asukkaat harmittelivat.

Karkkilassa Romuenkeli-kierrätyskeskusta pitävä Sami Hakkarainen oli siirtänyt toimintansa lauantaina keskustan liiketilan lisäksi myös Konepajahalliin. Kauppa oli käynyt mukavasti.

– Väkeä on ollut mukavasti aamusta asti ja kauppojakin on tehty.

Romuenkelin monipuolisesta valikoimasta Hakkarainen oli valinnut mukaansa tuotteita joiden joukossa oli vähän kaikille jotain.

– Asiakkaita on myös ollut sen mukaan, pikkumuksusta eläkeläiseen.

Taktiikka oli siis toiminut.

Monelle Rompetorin myyjälle vanhan ja käytetyn tavaran myynti on harrastus, mutta sitä työkseen tekevällekin se on mukavaa vaihtelua.

– Tämä piristää, kun saa ulkoistaa itsensä välillä. Täällä asiakkaatkin ovat erilaisia. Karkkila on muutenkin piristynyt, tänne tullaan varta vasten kauempaakin, Hakkarainen iloitsee.