Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karkkilaan Tienoon vaalikone on avattu - löydä oma ehdokkaasi!

Karkkilan Tienoo 60 vuotta sitten: | Uusia bussivuoroja aloitettiin ja Koulukatua suunniteltiin

Karkkilan Tienoo 29.1.1963

Vajaa puolet veroilmoituksista oli toimistossa eilen illalla. Vajaa puolet Karkkilan ja Pyhäjärven veroilmoituksista oli eiliseen iltaan mennessä tullut Karkkilan verotoimistoon. Eilinen päivä oli tähänastisista vilkkain, mutta toimistossa arveltiin, että tahti vielä kiihtyy loppua kohden.

Opiston työkentältä. Pohjoismainen värigrafiikan näyttely keräsi satakunta tutustujaa. Eräitä töitä ihailtiin, eräitä pidettiin vanhahtavina. Ilmeisesti meillä ollaan modernimpia kuin naapurissa.

Karkkilan opettajat kolmanneksi Etelä-Suomen aluesarjassa. Keski-Uudenmaan opettajayhdistyspiirin lentopallomestaruuden voittanut Karkkilan-Pyhäjärven opettajien yhdistetty joukkue saavutti sunnuntaina Etelä-Suomen aluesarjassa kolmannen tilan. Joukkueen kokoonpano oli entinen: Pihlajamäki, Ollila, Hirvelä, Suoranta, Laaksonen ja Hasselman.

Uudet autovuorot muodostavat lyhyimmän yhteyden Hyvinkäälle. helmikuun alussa alkaa liikennöitsijä Martti Palmusen kaksi uutta linja-autovuoroa liikennöidä Karkkilan ja hyvinkään väliä reittiä, jolla ei aikaisemmin ole linja-autoliikennettä ollut. Erittäin merkityksellinen linja on Ylimmäistentien varren ja Vihtijärveltä Kytäjälle johtavan tien varren asukkaille.

Koulukadun katuprofiili nähtävänä. Kauppalan rakennus- ja kiinteistölautakunta on jättänyt kauppalanhallituksen hyväksyttäväksi Koulukadun katuprofiiliehdotuksen. Kauppalanhallitus puolestaan on päättänyt asettaa sen kahden viikon ajaksi 23.1. alkaen nähtäville mahdollisten muistutusten tekoa varten.

SPR:n Pusulan osaston 10-vuotisjuhlat lähestyvät. SPR:n Pusulan osaston piirissä valmistaudutaan osaston 10-vuotisjuhlien viettoon. Osaston syntymäpäivä on 20.3. Ohjelmaa juhlaan on jo jonkin verran hahmoteltu. Muun muassa tullaan pyytämään esiintyjiksi Pusulan mieskuoroa sekä piirin edustajaa. Historiikin laatii puheenjohtaja Katri manner.

Lääninhallitukselta lainalle vahvistus. Uudenmaan lääninhallitus on vahvistanut kauppalanvaltuuston viime vuoden lopulla tekemän päätöksen kymmenen miljoonan vanhan markan suuruisen lainan ottamisesta sairaalan rakennustöiden rahoittamiseksi Säästöpankkilaitoksen Eläkekassalta.

Ilmoituksia

Pyhäjärven Ul. Säästöpankki. Avoinna 9-15, aattoina 9-13, tiistaina ja perjantaina 9-17. Kaikki Säästöpankin rahoitustoiminta tukee omaa paikkakuntaa ja sen elinoloja.

Rautaruukki. Tänään ja torstaina tanssitaan. Rytmit Karl Enden trio Saksasta.

Työväentalon elokuvat. Tiistaina klo 19 -S- Komedia "Hiven huijausta" maineesta ja naisista. James Mason, Vera Miles, George Sanders.

Elokuvapirtti. Torstaina klo 19 "Nuorten erotiikkaa". -K- Jean-Pierre Leaud, Magali Noel, Pierre Mondy.