Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Karkkilan kirkkovaltuusto aloitti kautensa valinnoilla – valtuustoa johtaa Jorma Kivilä

– Uskonto ja perinteet ovat tärkeitä. Te kirkkovaltuutetut edustatte näiden perinteiden jatkumista Karkkilassa, kirkkoherra Hannu Bogdanoff evästi uuden kauden ensimmäisessä kirkkovaltuuston kokouksessa torstaina.

Valtuutetut ja seurakunnan uudet työntekijät siunattiin tehtäviinsä sunnuntaisen jumalanpalveluksen yhteydessä.

Valtuuston vanhimman jäsenen Tuure Keskisen avaaman kokouksen esityslista oli tiivis: valtuuston puheenjohtajiston valinta sekä valinnat valtuuston suhteellisten vaalien vaalilautakuntaan ja kirkkoneuvostoon.

Kaikki valinnat tapahtuivat yksimielisesti. Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Jorma Kivilä ja varapuheenjohtajaksi Essi Jumisko.

Valtuuston suhteellisten vaalien vaalilautakuntaan valittiin Päivi Hellgren (varalla Anja Kinnunen), Klaus Rantala (Pekka Paavilainen) ja Aulis Stenholm (Rauno Salonen). Stenholm on puheenjohtaja ja Rantala on varapuheenjohtaja.

Kirkkoneuvostoa johtaa kirkkoherra. Varapuheenjohtajaksi valittiin Jari-Pekka Järvinen (varajäsen Pekka Paavilainen).

Neuvoston jäsenet ovat Kristiina Vuorela (Terhi Tuomikoski), Erpo Erola (Jorma Kuusela), Päivi Hellgren (Anja Kinnunen), Riikka Lehtonen (Janne Nummela) ja Aulis Stenholm (Rauno Salonen).