Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Karkkilan Tienoon sarja Tunnista kuvasta: | Keitä Högfors palkitsi vuonna 1963?

Karkkilan Ruukkimuseon kokoelmissa on runsaasti vanhoja kuvia, joissa olevia henkilöitä ei ole tunnistettu. Karkkilan Tienoon lukijat saavat osallistua tunnistamiseen.

Kuvasta riippuen myös tiedot koska ja missä tilaisuudessa kuva on otettu, tai mitä siinä tehdään, ovat tervetulleita.

Viikon kuvasta tunnistettujen henkilöiden nimet voi ilmoittaa museoamanuenssi Janne Viitalalle, sähköpostiosoitteeseen janne.viitala@karkkila.fi, tai puhelimitse virka-aikana, numeroon 0400-938337.

Tämän viikon kuvasta on olemassa nimilista, mutta nimiä ja kasvoja ei ole yhdistetty, lisäksi kaikki palkitut eivät ole kuvassa, mutta ei ole tietoa ketkä neljä kuvasta puuttuvat. Kuvaan pitäisi saada sijoitettua kassanhoitaja Hilkka Alanko, piirtäjä Pentti Jokisalmi, työnsuunnittelija Helge Järvinen, Varastonhoitaja Aino Koivu, työkalusorvaaja Erik Nyberg, konekorjaajaa Viljo Sinivuori, veturinlämmittäjä Tauno Paavola, varastonhoitaja Sulo Elo, sulattaja Väinö Kandolin, kirjanpitäjä Nils Karlsson, konekaavaaja Jalmari Kivisalmi, konekaavaaja Antti Koivusilta, aarporaaja Aarne Kujala, keernantekijä Vilho Lehtisalmi, hiekanpuhaltaja Lauri Lehtonen, keernanpoistaja Otto Luoto, poraaja Leo Mattila, puristaja Kaarina Niemi, keernantekijä Väinö Niemi, valimoasentaja Unto Nikander, viimeistelijä Laura Peltonen, hitsaaja Arvo Rintala, aputyöntekijä Toivo Salminen, pakkaaja Viljo Salminen, kattilaliitteiden hioja Kustaa Salo, piirtäjä Liisa Silvan, eristäjä Nils Suominen, teknikko Pentti Vaarasalo ja hiekkamylläri Viljo Vaherkoski. Kuvassa on 26 henkilöä, mutta palkittuja on 30, joten kaikki eivät ole kuvassa.