Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karkkilaan Tienoon vaalikone on avattu - löydä oma ehdokkaasi!

Kino Laikan kevättalvi – luvassa on uutuuselokuvien lisäksi muun muassa konsertteja ja lännenelokuvia

Elokuvateatteri Kino Laikan (Valurinkatu, Karkkila) alkuvuoden ohjelmistoon kuuluu uutuusleffojen lisäksi muun muassa useita konsertteja ja lännenelokuvien sarja Kuukauden villilänsi.

Konsertit alkavat lauantaina 21. tammikuuta, kun Ykspihlajan Kino-Orkesteri säestää mykkäelokuvan Beggars of Life. Tämä konsertti on jo loppuunvarattu.

Lauantaina 4. helmikuuta Kino Laikan estradille saapuu laulaja Jonna Tervomaa joka yhdessä kitaristi Jussi Jaakonahon kanssa muodostaa Sähköduon, sekä lauantaina 4. maaliskuuta ”sinivalkoinen ääni” Pepe Willberg yhdessä pianisti Anu Kososen kanssa.

– Konserttipaikkana Kino Laika on todettu hyväksi ja esiintyjät tulevat sinne mielellään, ensi syksyllekin on jo kiinnityksiä, mutta kerromme niistä kun se on ajankohtaisempaa, kertoo Kino Laikan toinen omistaja Mika Lätti.

Uutuutena Kino Laikan elokuvatarjonnassa on länkkärisarja Kuukauden villilänsi. Elokuvateatteri Kino Laikan toisen omistajan Aki Kaurismäen valitsemat länkkärit esitetään joka kuukauden viimeisenä torstaina kello 18 ja esittelijävieraitakin on luvassa.

– Kuukauden länkkäri on ollut pitkään Akin toivelistalla ohjelmistossa, nyt ehdittiin se toteuttaa. Haluamme tarjota monipuolista ohjelmaa, ensi-iltaelokuvien ohella, Lätti kertoo.

– Esittelijävieraita on tulossa ainakin Länkkäriseurasta, varmasti ainakin karkkilalainen asiaa harrastava Janne Viitala tulee kertomaan jostain elokuvasta.

Länkkäreissä ei ole suomenkielistä tekstitystä, ja puhekielenä on englanti.

– Kevättalven elokuvaesityksistä ei kannata missata Chantal Akermanin ohjaamaa Jeanne Dielmania. Tämä useasti maailman parhaaksi elokuvaksi tituleerattu, vuonna 1975 valmistunut, ja vasta joulukuussa 2022 Suomen ensi-iltansa saanut klassikko esitetään Kino Laikassa torstaina 19. tammikuuta kello 18 ja sunnuntaina 22. tammikuuta kello 18, Lätti suosittelee.

Myös Aleksi Pohjavirran ohjaama Hyvä päivä kuolla, joka esitetään Kino Laikassa lauantaina 21. tammikuuta on Lätin mukaan tutustumisen arvoinen underground-lyhytelokuva.

Talvilomaviikolla, eli viikolla kahdeksan Kino Laika on avoinna joka päivä.

Elokuvateatterin tiloissa on myös mahdollista järjestää yksityistilaisuus, tai yksityinen elokuvanäytös. Elokuvateatterin yhteydessä toimii suosittu baari, josta saa myös perinteiset elokuvaeväät.

Ohjelmisto ja lipunvaraus: kinolaika.fi

Kuukauden Villilänsi Kino Laikassa

(Valurinkatu, Karkkila)

26.1. Rautahepo, John Ford -S-150 min

23.2. Punainen virta, Howard Hawks -K12- 133 min

30.3. Yksinäinen ratsastaja, Raoul Walsh -K 12 -101 min

27.4. Pat Garrett & Billy the Kidd, Sam Peckinpah -K16- 106 min

25.5. Rio Bravo, Howard Hawks -K16-141 min

Elokuvissa ei ole tekstitystä, esityskieli on englanti.