Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pusulan rantapolku avataan ensi viikon lauantaina 8.10.

Rantaraitin avajaisia vietetään Pusulan uimarannalla lauantaina 8. lokakuuta kello 11 alkaen.

Tarjolla avajaisissa on Pusulan Marttojen valmistamaa hernekeittoa, makkaranpaistoa ja kahvia. Lisäksi kyläyhdistyksen kanssa on mahdollista keskustella Pusulalle tärkeistä asioista ja kylän kehittämisestä.

Omat ideat on mahdollista tuoda esille kirjoittamalla ne ideakortteihin. Lapsille luvassa myös omaa ohjelmaa. Tulossa on koko kylän liikuntalauantai ja yhteistä pohdintaa kylästä.

Kyläyhdistys saa myös kaupungilta käyttöönsä entisen päiväkodin pihavaraston, joka sijoitetaan uimarannalle parkkikentän reunalle.

Pihavarastolle halutaan saada nimi ja sitä saa ehdottaa lauantain liikuntapäivässä. Se tulee olemaan kyläyhdistyksen varusteiden säilytyspaikka ja sen ympärille tulemme kehittämään kaikenlaista uutta kylätoimintaa.

Pusulan uimarannan rantaraittiin Kyläyhdistys sai Ykkösakselin hankeavustusta ja hanke toteutui hieman myöhässä luonnon aiheuttamista esteistä johtuen. Tavoitteena oli saada polku valmiiksi loppukesästä, mutta vielä ehtii ennen talvea polkua käyttämään.

Uimarannalta on nyt toinenkin kulkuväylä käytettävissä, mikä on myös rannan turvallisuuden kannalta tärkeä seikka.

Polku yhdistyy Jaakonpolkuun ja sitä myöten lenkkimahdollisuus jatkuu Kaukelantielle. Polkua toivottiin vuoden 2021 kyläkyselyssä.

Pusulan kyläyhdistys haluaa olla yhdessä asukkaiden kanssa kehittämässä asuinpaikkaamme entistä mukavammaksi paikaksi elää - huomioiden myös terveyttä ja hyvinvointia edistävät tekijät.

Rantaraitti oli kyläyhdistyksen ensimmäinen iso hanke ja uusia on tulossa. Polulle on vielä tulossa Lohjan liikuntakeskukselta kaikille sopivia verryttelyohjeita lisäämään liikunnallista hyötyä.