Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karkkilalaisten ohjaajien elokuvia nähdään Kino Laikan syksyssä

Elokuvateatteri Kino Laikan syksyiseen ohjelmistoon kuuluvat karkkilalaisten ohjaajien Mikko Myllylahden ja Aleksi Salmenperän uunituoreet elokuvat.

Myllylahden Cannesissakin palkittu Metsurin tarina saa ensi-iltansa 7. lokakuuta, ja se esitetään ennakkoon Kino Laikassa jo 30. syyskuuta sekä 1., 2. ja 6. lokakuuta. Ennakkonäytöksissä on luvassa esittelijävieraita.

Aleksi Salmenperän pääosin Karkkilassa kuvattu Kupla tulee ensi-iltaan 25. marraskuuta, mutta sitä aletaan esittää Kino Laikassa ennakkonäytöksinä 8. lokakuuta. ja 4. marraskuuta alkaen.

Kuplasta löytyy paljon karkkilalaisia maisemia ja tuttuja pienissä elokuvarooleissa.

Ennakkonäytösten ja ensi-iltaelokuvien lisäksi Kino Laikassa tapahtuu muutakin.

Mariskan konserttiin 28. lokakuuta ja Liisa Akimofin konserttiin 26. marraskuuta lipunvaraus on jo käynnissä.

Kino Laikan yksivuotissynttäreitä juhlitaan 8. lokakuuta, lisäksi on luvassa myös ”Sodankylän elokuvajuhlat kylässä” -minifestari 4.-5. marraskuuta. Jälkimmäiseen tapahtumaan järjestetään edestakainen bussikuljetus Helsingistä Karkkilaan.

Syyslomaviikolla 42 Kino Laika ja sen baari ovat auki joka päivä. Tarjolla on leffoja kaiken ikäisille ja muun muassa 21. lokakuuta ohjelmassa on elokuva W, jonka laulajanakin tunnettu ohjaaja Anna Eriksson saapuu esittelemään.

Kino Laikan ohjelmisto ja lipunvaraus ovat osoitteessa kinolaika.fi.