Lue lisää näköislehdestä: Risto Niemi, 81, ei pidä ikää esteenä lentämiselle

Energia: Alpo Jumppanen on ostanut pörssisähköä vuosien ajan. Viime syksyyn asti sopimus oli kannattava, nyt tilanne on toinen.

– Näyttää todella pahalta. Talvihan tässä mietityttää, Jumppanen sanoo.

Vaihtoehtojen vertailu kertoo, että sähköllä lämpiävässä talossa edessä voi olla yli 1 000 euron kuukausilaskuja.

Hyvinvointi: Hyvällä tyynyllä ei ratkaista kaikkia uniongelmia, mutta huono tyyny voi tehdä unesta huonoa. Fysioterapeutti kertoo, kuinka valita oikeanlainen tyyny.

Tiede: Yksi lehmä tuottaa nykyään vuodessa yli kaksi kertaa niin paljon maitoa kuin 60 vuotta sitten. Tuotantoeläinten jalostusta voidaankin pitää merkittävänä ympäristötekona, toteaa kotieläintieteen yliopistonlehtori Jarmo Juga Helsingin yliopistosta.

Matka: Parikkalassa kannattaa pysähtyä jo pelkästään patsaspuiston vuoksi, mutta pikkupaikkakunnalla on paljon muutakin tarjottavaa.

Henkilö: Taitolentäjä Risto Niemi, 81, on nähnyt ystävien kuolevan lentoturmissa, mutta hänelle lentäminen on yksi suurimmista syistä elää. Hän ei pidä ikää esteenä lentokoneen ohjaimiin istumiselle.

Ajassa: Kutemajärven seksifestivaalit olivat pienen kylän voimainponnistus, joka herätti asukkaissa myös jyrkkää paheksuntaa. Ensimmäisessä tapahtumassa maaherra toi tervehdyksen, loppuvuosina viihdyttivät muun muassa Mr Lothar ja Frederik.

Kulttuuri: Ansu Kivekkään syksyllä julkaistavan nuortenromaanin päähenkilö ei anna pyörätuolin pysäyttää itseään.

Ansu Kivekäs on tuotannossaan yhdistänyt niin sanottuja rankkoja aiheita mustaan huumoriin. Yksi syy on oma lähiönuoruus.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Karkkilan Tienoon tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Jos et vielä ole tilaaja, voit kokeilla Karkkilan Tienoon verkkopalveluja kuukauden ajan hintaan 1 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat