Karkkilan Kuvataidekoulun päättäneille todistuksia

Karkkilan kuvataidekoululla vietettiin päättäjäisiä viime viikon torstaina. Tänä keväänä opintonsa päättäviä oppilaita oli viisi, joista päättötodistukset saivat Jooa Eronen ja Matilda Heathfield ja harrastustodistuksen Iines Zetterberg, Otso Sainio ja Viljami Jalonen. Päättötodistuksen saa yli 500 opintopisteellä, harrastustodistuksen sen alle jäävillä pisteillä.

Kuvataidekoulun jaettavaksi stipendejä olivat antaneet Karkkilan Rotaryklubi, Karkkilan toimihenkilöt pro ry, Kustannus-Mäkelä oy, Mansner oy ja Kino Laika. Stipendit menivät kuvataidekoulun päättäville oppilaille.

Päättötodistuksen kuvataidekoulusta pokannut Matilda Heathfield vei päättäjäisistä kotiin muun muassa savesta tehdyn mukin ja naamion.

– Minusta on mukava kokeilla eri teknikoita, olen kokeillut vähän kaikkea. Luonto ja eläimet ovat suosikkiaiheitani.

Iines Zetterbergiltä päättäjäisissä oli esillä kaksi eri tekniikoilla tehtyä maisemamaalausta.

– Piirrän enemmän kuin maalaan, mutta täällä on tullut maalattuakin. Yleensä piirrän ihmisiä.

Jooa Eronen, Otso Sainio ja Viljami Jalonen olivat tehneet kuvataidekoulussa savianimaatioita.

– Olemme tehneet yhteensä kuusi lyhytelokuvaa. Hahmot ovat muovailuvahaa.

Karkkilan kuvataidekoulussa opiskelee tällä hetkellä 76 oppilasta, ennen koronaa määrä oli vähän suurempi. Esiopetukseen otetaan 4-6-vuotiaita oppilaita, perusopetusta annetaan 7-11-vuotiaille ja erilaisia pajoja on 8-16-vuotiaille

Kuvataidekoulussa opiskelusta ja sen ryhmistä on tietoa koulun verkkosivuilla ja syksyllä alkaviin ryhmiin voi nyt ilmoittautua, joko toimistoon sähköpostilla, toimisto@karkkilankuvataidekoulu.fi, tai puhelimitse tiistaista torstaihin kello 8.30-16.30, numeroon 050 472 8375, tai verkossa, karkkilankuvataidekoulu.fi/opiskelu/

Etusivulla nyt

Luetuimmat