Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karkkilaan Tienoon vaalikone on avattu - löydä oma ehdokkaasi!

Otsasuonet pullistuivat Karkkilan torilla torstai-iltana kun kesäkuisen Karkkilan vahvin -kisan autonvedon pelipaikka testattiin

Karkkilan Urheilijoiden koripallon 2009 syntyneet tytöt vanhempineen järjestävät Karkkilan vahvin 2022-kilpailun Karkkilan torilla lauantaina 18.06. Tapahtuma järjestetään osana Karkkilan Rautapäiviä.

Terästä oli torstaina testivedettävä tonnitolkulla kun Juha Rämänen ja Heikki Enqvist testasivat yrittäjä Jarkko Alénin pakettiauton vetämistä torin lievästi kaltevalla osalla.

Ei noussut paku senttiäkään kohti torin keskiosaa.

Sinnikkäät testit jatkuivat. Seuraavaksi ajettiin isompi jakeluauto torin toiselle laidalle likimain tasamaalle niin, että perälauta oli taksikopin suuntaan.

Ponnistustelineenä palvellut kuormalava asetettiin suunnilleen sille paikalle, jossa se voimamieskisassa kesäkuussakin olisi. Asfaltille levitettiin paksu kumimatto, jotta testivetäjillä olisi suunnilleen kisaolosuhteiden mukainen vetopaikka – ja paksu vetoköysi viritettiin paikoilleen. Miehiä asettui painoksi kuormalavalle.

Tasamaalla iso kaappiauto alkoikin liikkua alkuäherrysten jälkeen liikkua köyden päässä. Rämänen ja Enqvist olivat tyytyväisiä, samoin muukin järjestelyjoukko; autonvetokisan areena oli valmis.

Karkkilan vahvin 2022 -kilpailu on avoin kaikille, joten kilpailijoita toivotaan tulevan paikalle ympäri Suomea.

Kilpailijat mittelevät voimiaan viidessä erilaisessa lajissa ja eniten pisteitä kerännyt kilpailija voittaa Karkkilan vahvin 2022 tittelin. Tapahtuma on päihteetön ja koko perheen kesätapahtuma, joka on yleisölle ilmainen.

Kilpailun järjestelyt Karkkilan Urheilijat hoitaa täysin talkoovoimin tyttöjen, vanhempien sekä joukkueen taustahenkilöiden kesken.

Joukkue on pelannut jo useamman vuoden ajan yhdessä ja päällimmäisenä tavoitteena joukkueella on pelata oman ikäluokan SM-sarjatasolla heti, kun se iän puolesta on mahdollista.

Kaikki tapahtuman tuotot ohjautuvat suoraan tyttöjen joukkueen hyväksi. Järjestäjät hankkivat parhaillaan tukijoita tapahtumalle.