Leena Pieniniemi Karkkilan kaupungin hallintopäälliköksi

Hallintotieteiden maisteri Leena Pieniniemi on nimitetty kaupunginjohtaja Tuija Telénin torstaisella päätöksellä Karkkilan kaupungin hallintopäälliköksi.

– Haku päättyi 10.12., ja saimme tässä haussa kolme hakemusta. Haastattelimme 21.12. kaikki kolme hakijaa yhdessä kaupunginhallituksen puheenjohtajan Markku Korhosen kanssa, kaupunginjohtaja kertoo.

– Leena Pieniniemi on kunta-alan kokenut osaaja; hän on toiminut viime vuosina muun muassa Sauvossa hallintojohtajana sekä vs. kunnanjohtajana.

– Olen todella tyytyväinen tähän valintaan ja on kerrassaan hienoa, että saamme kaupungintalon haastavaan resurssitilanteeseen vahvaa osaamista. Myös henkilöstöpäällikön rekrytointi on juuri käynnistetty, Telén kommentoi.

Leena Pieniniemi aloittaa työnsä Karkkilan kaupungin hallintopäällikön vakituisessa virassa tammikuun 17. päivänä. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hallintopäällikkö toimii konsernipalveluiden hallintoyksikön esimiehenä. Hallintoyksikkö on kaupungin sisäisen asianhallinnan ja päätösvalmistelun asiantuntijayksikkö.

Etusivulla nyt

Luetuimmat