Tanner Stuckman on irtisanonut pelaajasopimuksensa

Miesten 1-divisioona B:ssä pelaavan KaU Karkkilan ulkomaalaisvahvistus Tanner Stuckman on yllättäen päätynyt irtisanomaan pelaajasopimuksensa yksipuolisesti henkilökohtaisiin syihin vedoten. Pelaaja on jo poistunut Suomesta.

– Irtisanoutumisen taustoihin ei liity mitään sen suurempaa draamaa, mutta se on tapahtunut sopimuksen vastaisesti ja haemme tästä meille sopimuksen mukaan kuuluvia korvauksia. Kaikki on aiemmin sujunut loistavasti ja tämä tuli meille yllätyksenä vaikka tiesimmekin, että pelaajaa on tarjottu myös muualle. On sääli menettää joukkueessa todella pidetty henkilö, kommentoi Arttu Jarila.

Stuckman on ollut sarjan 8. paras pisteissä ja 3. paras levypalloissa. Keskiarvot ovat olleet 22 pistettä ja 11,6 levypalloa ottelua kohden.

Joukkueen managerin Anssi Liesmalan mukaan on mahdollista, että joukkueeseen tulee korvaava pelaaja.

– Olemme jo alkaneet kartoittamaan uutta pelaajaa. Menetys on joukkueelle isku niin urheilullisesti kuin taloudellisestikin, mutta kyseessä on kuitenkin vain yksi pelaaja joukkuelajissa ja tästä mennään eteenpäin.

Tanner Stuckman on harjoitellut vielä hiljattain joukkueen kanssa ja keskusteluja on käyty hyvässä hengessä.

Pelaajan viimeisin kommentti oli:

– Haluan kiittää tästä mahdollisuudesta. Harmi, että asiat päättyvät nyt näin. Toivon joukkueelle kaikkea hyvää tulevaan ja nousua ylöpäin. Olette sen ansainneet.

Myös seura haluaa toivottaa Tanner Stuckmanille kaikkea hyvää ja menestystä urallaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat