Tee hyvä teko – Karkkilassa kerätään ruoka-apua

Lions Club Karkkila ja Karkkilan seurakunta ja K-Supermarket Karkkila toteuttavat perjantaina 3.12. yhteistyössä perinteisen Tee hyvä teko-keräyksen.

– Keräyksessä leijonat ottavat K-Supermarketin luona vastaan ruokalahjoituksia. Seurakunnan diakoniatyö puolestaan jakaa lahjoitukset avun tarvitsijoille, tiivistää vs. kirkkoherra Riitta Haapa-aho keräyksen luonteen.

– Lahjoitusten tulee olla säilyviä tuotteita, ei tuoretuotteita. Ruokatarvikkeiden lisäksi lahjoitukseen voi sisältyä servettejä, kynttilöitä tai pesuaineita. Lahjoitus voi olla täysi ruokakassi, mutta se voi olla myös vain yksi tuote, esimerkiksi kahvipaketti.

Leijona Kari Mäkilä muistelee kampanjaa toteutetun vuodesta 2013 alkaen, ja välistä jääneen vain vuoden 2020 koronajoulun.

– Keräys toteutetaan tuttuun tapaan K-Supermarketin aulassa siten, että keräykseen on helppo osallistua kaupassa asioinnin yhteydessä, kuvailee Mäkilä järjestelyjä ja korostaa, että kello 10-18 keräyksiä vastaanottavat leijonat käyttävät maskeja.

Kauppias Harri Ahola täsmentää, että keräykseen on mahdollista osallistua myös ilman, että tulee kauppaan sisälle.

– Jos haluaa välttää mahdollisen ruuhkan, voi lahjoituksen toimittaa ulko-oven luona päivystäville leijonille, kertoo Ahola ja huomauttaa, että lahjoituksina kelpaavat myös tuotteet, mitä on ostettu muualta kuin K-Supermarketista.

Seurakunnan diakonissa Marisa Sulvaran kertoo ruoka-avun tarvitsijoiden määrän Karkkilassa kasvaneen korona-ajan alkuvaiheessa ja toistaiseksi avuntarvitsijoiden määrän olevan yhä iso.

– Pakkaan saadut lahjoitukset kasseihin ja jaan avustukset toimistolla tiistaina 7.12. Avuntarvitsijoille olen jo ilmoittanut täsmällisen ajan ja paikan. Kaikki lahjoitukset menee vähävaraisille, karkkilalaisille avuntarvitsijoille.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat