Karkkilan Työväen Näyttämö vastaa LC Karkkilan sunnuntaisen konsertin ohjelmasta

Karkkilan Lions Clubin perinteisen joulukonsertin ohjelmistosta vastaa tänä vuonna Karkkilan Työväen Näyttämö. Konsertin esityksiä harjoiteltiin viime sunnuntaina Kansantalon salissa. Konsertti on ensi sunnuntaina kello 18 Karkkilan kirkossa. Elina Tuomi

Ensi sunnuntaina 28. marraskuuta kello 18, Karkkilan kirkossa pidettävän Karkkilan Lions Clubin perinteisen joulukonsertin ohjelmasta vastaa tänä vuonna Karkkilan Työväen Näyttämö. Konsertin suunnittelu aloitettiin jo viime vuonna, sillä alun perin se oli tarkoitus pitää jo viime vuonna, mutta korona sotki suunnitelmat. Lions Club on osallistunut viime kesänä avatun Näyttämön uuden estradin Tehdasnäyttämön tekoon antamalla rahalahjoituksen ja osallistumalla rakennustalkoisiin.

Ohjelmassa on Karkkilan Työväen Näyttämön esiintyjien esittämiä soolo-, duetto-, kvartetti- ja kuoroesityksinä, sekä joulun aikaan sopivia runoja.

Lauluja esittävät muun muassa Mika Tallgren, Anu Pirja Frosterus, Satu Ahjoniemi, Mika Nikander, Mia Flygar, Reijo Riuttanen, Anu Salvén, Mirva Mäntynen, Ida Sosunov ja Anna Tallgren ja runoja Kari Mäkilä, Antti Lehtonen ja Katja Etolin.

Näyttämöläiset aloittivat omien osuuksiensa harjoittelun lokakuun alkupuolella. Esiintyjiä ei ollut vaikea saada mukaan, sillä konsertin monipuolinen sisältö houkutteli osallistumaan. Konsertissa onkin mukana yhteensä lähes 30 esiintyjää.

Sovituksista ja konsertin taiteellisesta suunnittelusta vastaa Karkkilan Työväen Näyttämön puheenjohtaja Mika Nikander.

Konsertissa kuullaan toivotuimpia joululauluja, kuten Sydämeeni joulun teen, Sylvian joululaulu sekä Oi jouluyö, mutta myös uudempia ja harvemmin kuultuja kappaleita, jotka ansaitsevat tulla tunnetuiksi.

Yhtenä konsertin helmenä tulee varmasti olemaan Mika Nikanderin esittämä Taivas minussa, joka on uudelleen sanoitettu versio suositusta kappaleesta Taivas sylissäni.

Koronapassi tarkistetaan kaikilta konserttiin tulevilta yli 16-vuotiailta, sitä ilman konserttiin ei pääse. Koronapassin saa mikäli on saanut kaksi koronarokotetta. Koronapassin voi tulostaa tai ladata suoraan älypuhelimeen omakanta.fi osoitteesta, tai sen voi pyytää terveysaseman neuvonnasta. Myös alle puoli vuotta sitten sairastettu korona tai korkeintaan kolme päivää aiemmin otettu negatiivinen koronanäyte oikeuttaa sisäänpääsyyn, mutta näistäkin vaaditaan todistus.

Kommentoi