Saara Aalto ja Teemu Roivainen konsertoivat Karkkilassa

Saara Aalto ja Teemu Roivainen konsertoivat Karkkilan kirkossa 10.12. Arkistokuva/Ville Paul Paasimaa

Tänä vuonna We Will Rock You -musikaalissa hurmannut Saara Aalto ja syksyllä uuden sooloalbuminsa julkaissut Teemu Roivainen lähtevät yhteiselle Tuhannet tähdet -joulukiertueelle marraskuun lopussa.

Karkkilaan kiertue saapuu 10.12. Edellisestä joulukiertueesta on jo kuusi vuotta, sillä viime vuodelle suunniteltu kiertue jouduttiin koronarajoitusten takia perumaan jo ensimmäisen konsertin jälkeen.

Seitsemässätoista tunnelmallisessa suomalaiskirkossa vierailevan kiertueen lipunmyynti käynnistyi tiistaiaamuna.

Edellisen kerran vuoden 2015 liki loppuunmyydyllä joulukiertueella esiintyneet Saara Aalto ja Teemu Roivainen lähtevät kiertueelle, jossa esitetään sekä perinteisiä joululauluja että jo 2000-luvun alusta yhdessä esiintyneen kaksikon duettobravuureita.

– Viime vuoden joulukiertueen peruuntuminen heti ensimmäisen konsertin jälkeen oli suuri pettymys niin meille kuin lipun ostaneillekin, kertoo tiedotteessa Saara Aalto.

– Kiertuetta valmistellaan aina pitkään ja hartaasti, ja olimme Teemun kanssa odottaneet yhteiskiertuetta jo useita vuosia.

– Tänä vuonna pääsemme kuitenkin matkaan ja vieläpä isommin kuin viime vuonna. Konsertteihin on lisäksemme tulossa viiden hengen bändi, upeat valot ja tietenkin mahtavat soolokappaleet ja duetot, Aalto vinkkaa.

– Viime joulu ei tuntunut joululta, koska perinteinen kirkkokonserttikiertue jäi välistä. Tänä vuonna olen jo kesähelteistä saakka odottanut konserttien tunnelmaa, Teemu Roivainen tiivistää.

– Joulu on itselleni vuoden tärkein juhla, ja olen äärimmäisen onnellinen, että pääsemme vihdoin Saaran kanssa tunnelmoimaan upeimpia joululauluja hienon bändin kanssa,

Kulunut vuosi on ollut kummallekin taiteilijalle merkityksellinen. Kansainvälistä pop-uraa tehnyt Saara Aalto hurmasi We Will Rock You – musikaalissa Helsingin Jäähallissa elokuussa.

Sen jälkeen seurasi muutto etätöihin Espanjaan yhdessä puoliso Meri Aallon kanssa.

Uudessa etelän kodissaan kaksikko on kehittänyt yhteistä No Fear -brändiään, joka tarjoaa muun muassa mielen hyvinvointiin ja itsensä kehittämiseen liittyviä palveluita ja valmennuksia sekä Saara Aallon suosituksi noussut ”Saara Aalto Singing Masterclass” -verkkokurssi, joka ollaan tänä syksynä lanseeraamassa myös kansainvälisille markkinoille.

Vuoden 2014 Tangokuningas Teemu Roivainen puolestaan julkaisi syyskuun lopussa uuden Uusi alku -albumin, joka on ensimmäisen pelkästään Teemun omaa uutta musiikkia sisältävä levy.

Albumi on otettu hyvin vastaan. Siltä julkaistut singlet ovat soineet hyvin radioissa ja Tuu lähemmäs -niminen kappale voitti Aito Iskelmän Syyskuun sävel -äänestyksen.

Lisäksi Teemu Roivainen on mukana myös Syksyn Sävel -finaalissa kappaleellaan Hiekkalinna.

Konsertti perjantaina 10.12. Karkkilan kirkossa klo 18. Liput alkaen 39,50 euroa, Ticketmaster.

Kommentoi