Karkkilan Tehdasnäyttämöllä on saattanut altistua koronavirukselle

Tehdasnäyttämön massiivisessa katsomossa on noin 300 istumapaikkaa. Vesa Valtonen

Karkkilan Tehdasnäyttämöllä on ollut tiistaina 20.7. Kulkurin valssin näytöksessä mahdollisuus altistua koronavirukselle.

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tiedotteen mukaan mahdollinen altistuminen on voinut tapahtua mikäli ei ole käyttänyt kasvomaskia näytöksen aikana.

Karviaisen sivuilla tiedotetaan mahdollisista altistumisista jos kaikkia paikalla olleita henkilöitä ei ole pystytty tavoittamaan.

Karviaisen antamien ohjeiden mukaan on seurattava erityisen tarkasti ilmeneekö koronavirustautiin sopivia oireita, kunnes mahdollisesta altistumisesta on kulunut 14 päivää.

Koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju-/makuaistin menetys tai ripuli/vatsakipu ilman muuta ilmeistä syytä.

Karvaisen perusohjeet oireiden ilmaantuessa ovat: varaa aika koronavirusnäytteeseen osoitteesta koronabotti.hus.fi tai soita Nummelan tai Karkkilan terveysasemien koronapuhelinpalveluun (takaisinsoittojärjestelmä) varataksesi näytteenottoajan ja vältä väkijoukkoja ja lähikontakteja niin paljon kuin mahdollista.

Koronavirukselle saattoi altistua Pub Pikkupässissä lauantai-iltana 17.7.

Karkkilan Työväen Näyttämön upea Tehdasnäyttämö on nyt kulttuurimiljöössä valmiina Kulkurin valssin perjantaisen ensi-iltaan

Kommentoi