Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karkkilan lukiosta valmistuu 45 ylioppilasta – onnea uusille ylioppilaille!

Ylioppilastutkintolautakunta on ilmoittanut tämän kevään ylioppilaiden nimet lukioille. Karkkilan lukiosta valmistuu 45 ylioppilasta jotka saavat valkolakkinsa ja todistuksensa lauantaina 5. kesäkuuta.

Karkkilan lukion uudet ylioppilaat ovat: Asikainen Sanni, Autio Emilia, Harju Aapo, Heikkinen Julia, Heikkonen Jouni, Henni Ida, Huovinen Oona, Hurme Roosa, Ilmonius Heidi, Jaan Yanette, Juovi Juhamatti, Kaarnivuo Jasmin, Kaijomaa Inka, Kalkkila Mette, Karhunen Kasperi, Kortet Nea, Kravchenko Valeriya, Kukkonen Armi, Lahti Iina, Lilja Matilda, Luga Laura, Muhonen Joel, Nenonen Nico, Nurmi Oliver, Nurmi Roni, Parttimaa Arina, Piironen Veeti, Ranta Anna, Salmijärvi Sonja, Sankala Saana, Schigin Charlotta, Sorainen Carlos, Suilo Miska, Sulvaran Safira, Suominen Samu, Tervala Tomi, Tähtinen Noora, Uusitalo Emmi, Vahvelainen Mette, Varhala Siiri, Virmavirta Varpu, Virolainen Luukas, Virtanen Onni, Ylihärsilä Taika-Tuulia ja yksi ylioppilas joka ei antanut lupaa nimensä julkaisemiseen.

Karkkilan lukion priimusoppilas eli eniten arvosanapisteitä saanut ylioppilas on Nea Kortet.

Miten rehtori Juha Kujanpää arvioi Karkkilan lukion yo-kirjoitusten tulosta? Näkyykö ja miten tuloksissa korona?

– Pelot koronan vaikutuksista eivät toteutuneet. Yo-kokeet pystyttiin viemään läpi suunnitellusti eikä kenenkään valmistuminen jäänyt koronasta kiinni. Ehkä aivan huipputuloksia on vähän vähemmän kuin aikaisemmin, mutta vastaavasti myös reputtaneita on vähemmän, summaa Kujanpää.

– Varmasti tulokset olisivat olleet paremmatkin, jos etäopetusta ei olisi ollut, mutta kuten todettua, näihin tuloksiin voi olla aivan tyytyväinen. Ja jos jonkun tulokset jäivät kaihertamaan, onneksi nykyään on rajaton yo-kokeiden uusimisoikeus.

Miten kevään 2021 ylioppilaat Karkkilassa lakitetaan? Miten Karkkilan lukio juhlistaa ylioppilaiden valmistumista?

– Yo-juhla toteutetaan etästriimauksena vain ylioppilaiden ja opettajien läsnäollessa. Juhlassa tulee olemaan edelleen maskisuositus voimassa, ja terveysviranomaiset suosittavat, että laulua ei juhlassa olisi. Musiikkiesityksiä juhlaan kuitenkin saadaan.

– Pyrimme tekemään tästäkin tärkeästä juhlasta arvokkaan ja muistoihin jäävän. Omaiset pääsevät juhlaan mukaan striimin kautta, ja tietenkin kotonaan jokainen juhlii terveysturvallisuus huomioiden haluamallaan tavalla.