Matias Nyman ja Hannes Koskinen jatkavat kaksivuotisilla sopimuksilla

Hannes Koskinen ja Matias Koskinen jatkavat KaU Karkkilan joukkueessa kaksivuotisella sopimuksella.

Päättyneellä kaudella takaisin Karkkilan paitaan palannut 198-senttinen Koskinen kirjasi hienot keskiarvot 17,8 pistettä, 7,5 levypalloa ja 3,3 syöttöä per ottelu.

Tupla-tuplia kertyi viisi kappaletta.

23-vuotias laituri on edustanut urallaan Karkkilan lisäksi myös Lahti Basketballia ja Loimaan Bisonsia.

Pääpässi Kimmo Tolvanen kommentoi uunituoretta sopimusta seuraavasti:

– Hannes on uutta tulemista tekevä nuori pelaaja joka tulee olemaan ensi kaudella sarjan top 3 -pelaajia.

Joukkueen päävalmentaja Kimmo Tolvanen on tyytyväinen.

– Erittäin monipuolinen, ja nyt toivottavasti ehjän kesätreenikauden jälkeen hän tulee olemaan entistäkin vaikeampi pelaaja vastustajille, Tolvanen ennakoi..

Joukkueen ykköstakamieheksi noussut KaU-kasvatti Matias Nyman on allekirjoittanut 2-vuotisen sopimuksen KaU Karkkilan kanssa.

21-vuotias pelaaja kirjasi viime kaudella keskimäärin 14 pistettä, 3,9 levypalloa ja 3,4 syöttöä ottelua kohden nostaen keskiarvojaan aiemmista kausista merkittävästi.

A-poikien SM-pronssiakin KaU-paidassa saavuttanut Nyman on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 5 kautta edustusjoukkueessa.

Matias Nyman pelasi päättyneellä kaudella vain 9 ottelua ikävän alaraajavamman takia, mutta on jo kuntoutumassa hyvää vauhtia.

Joukkueen päävalmentaja Kimmo Tolvanen kommentoi:

– Matias on erittäin vahva pelaaja kummassakin päässä kenttää. Hän on kasvanut aiempien ykköstakamiesten takana ja tehnyt itsestään todellisen urheilijan periksiantamattomalla treenillä.

– ”Mattis” onkin meille erittäin tärkeä pelaaja myös henkisesti.

Sopimusneuvottelut jatkuvat ja joukkuetta rakennetaan tuttuun tapaan omien kasvattien ja päättyneen kauden joukkueen ympärille.

Kommentoi