Kukulelen suunnittelu on nyt alkanut, Karkkilan Ukulelefestivaali pyritään järjestämään kotimaisin voimin

Elina Tuomi

Karkkilan Ukuleleyhdistys on aloittanut Kukulele -festivaalin suunnittelun.

Koronan vuoksi suunnitelmia tehdään varauksella, sillä tilannetta elokuun alussa on tässä vaiheessa vielä mahdoton arvioida.

Yhdistyksessä kuitenkin toivotaan, että Kukulele voidaan jossain muodossa järjestää ja suunnittelussa otetaan huomioon, että yleisön, esiintyjien ja talkoolaisten turvallisuus pysytään turvaamaan.

Karkkilan Ukuleleyhdistyksellä on voimakas tahtotila saada tapahtuma järjestettyä ja suunnitelmat pyritään tekemään niin, että katsojia voidaan ottaa paikalle sen hetkisten rajoitteiden mukaan, mahdollisimman ihanteellinen määrä.

Ensimmäisten suunnitelmien mukaan Kukulele pidetään 6.-7. elokuuta, perjantaina tapahtumaa on suunniteltu illalle ja lauantaina päivätilaisuutena.

Kukulelessa on aina ollut myös ulkomaisia esiintyjiä, mutta tänä vuonna se pyritään toteuttamaan kotimaisin voimin, sillä ulkomaisten esiintyjien saanti paikalle on melkoisen epävarmaa.

Kotimaisten esiintyjien kokonaismäärä pyritään pitämään suhteellisen pienenä, joten suurempia ukuleleorkestereita ei lavalla toden näköisesti nähdä, Karkkilan omia ryhmiä lukuunottamaatta.

Tapahtumapaikat ovat vielä harkinnassa, keskustelua on ollut sekä hyväksi havaituista, että täysin uusista alueista.

Suunnitelmat ovat vielä alkuvaiheessa ja niihin voi kaikkiin tulla vielä muutoksia.

Kommentoi