Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karkkilaan Tienoon vaalikone on avattu - löydä oma ehdokkaasi!

Pääkirjoitus | Anna nyt palautetta äläkä emmi

Karkkilan liikennepalvelujen kehittäminen on meneillään. Palautetta tulevaisuuden liikennepalveluista -näyttelyt ovat Karkkilan kirjastossa ja matkailuneuvonnassa sekä verkkosivuilla tämän viikon loppuun saakka.

Juuri nyt on oikea aika lausua mielipiteensä alustavista suunnitelmista – sekä myös esittää uusia ideoita.

Liikennepalveluideat perustuvat Smart Countryside Mobility -hankkeen ja Karkkilan kaupungin marraskuussa 2022 järjestämään ideointityöpajaan, jossa runsas joukko karkkilalaisia kehitti kaupungin ylläpitämää sisäisen joukkoliikenteen linja-autolinjaa, Höökikyyti-palvelua, sekä sen viestintää ja markkinointia. Lisäksi ideoitiin uudenlaisia liikkumispalveluita Karkkilaan.

Karkkilan hanke on samalla osa laajempaa kokonaisuutta, sillä parhaillaan kehitetään Uudenmaan haja-asutusalueiden henkilöliikkumisen ja pientavaralogistiikan palveluita.

Juuri nyt on oikea aika lausua mielipiteensä alustavista suunnitelmista

Projekti on Euroopan aluekehitysrahaston rahoittama. Taustalla ovat alan ammattilaiset, sillä projektia koordinoi Metropolia Ammattikorkeakoulu. Hankekumppanina on Laurea-ammattikorkeakoulu.

Karkkilassa liikkumisen ja alueen liikenteen kehittämisestä vähänkään kiinnostuneiden kannattaa siis viimeistään nyt lausua mielipiteensä suunnitelmista.

Se on varsin helppoa, sillä mielipiteen ja ideoiden esittämiseksi ei siis edes tarvitse vaivautua lähtemään Karkkilan kirjastoon tai matkailuneuvontaan, sillä suunnitelmia on esillä verkkosivuilla osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/D6104661C200F00D

Marraskuun alussa järjestetyssä ideointi-illassa toiveina lähitulevaisuuden liikkumisen palvelujen kehittämiseksi nousivat muun muassa vuokrattavat kaupunkisähköpyörät ja sähköpotkulaudat, kimppakyyti ja Topi-kaupunkijunan reitistön kehittäminen.

Karkkilan kaupungin organisoimassa asiointiliikenteessä Höökikyydissä kehittämisen tarvetta on nähty erityisesti tiedottamisessa.

Höökikyytipalveluun on kaivattu selkeyttä erityisesti pysäkkien ja aikataulujen tiedottamisen suhteen.

Liikkumisen palveluiden tiedottamisessa kärkeen nousi kaupungin verkkosivujen kehittäminen niin, että Höökikyyti olisi selkeästi esillä heti avausnäkymässä.

Mitä mieltä sinä olet? Älä enää emmi vaan osallistu yhteisen paremman tulevaisuuden rakentamiseen.